Pentru un botez florile si lumanarile de botez, devin foarte importante pentru reusita evenimentului.
Astazi florile insotesc la fiecare pas cele mai importante momente ale vietii, iar botezul este inceputul unui lung sir de fericite evenimente din viata bebelusului care acum este in centrul atentiei.
Lumanarea din imagine contine cupe de orhidee care sunt tipul de florilor de lunga durata ce se fac remarcate prin eleganta si farmecul lor, fiind ideale pentru un botez.
In China antica, orhideea capata o semnificatie aparte in timpul sarbatorilor de primavara ea fiind folosita pentru alungarea spiritelor rele, si a sterilitatii. Frumusetea sa face din ea simbolul perfectiunii si al puritatii spirituale.
Petalele de crinul alb (sau “Crinul Pacii”) reprezinta pacificarea si armonia, in vreme ce planta tropicala de Anthurium sugereaza un foc spiritual, ce purifica natura umana, lucru dovedit si de coloritul ei special.
Cat priveste petalele alb-verzui de Dendrobium, ele ezita intre semnificatia orhideelor albe, de inceput miraculos, si a Anthuriumului, de puritate castigata. Ele sunt punctul de echilibru intre doua extreme.

Anunțuri