Botezul se numara printre cele mai importante si mai speciale momente din viata noastra. De aceea credem ca lumanari de botez trebuie sa fie personalizate in functie de preferintele dumneavoastra si de cromatica aleasa pentru a crea o atmosfera cat mai placuta si rafinata.

Va recomandam astazi o lumanare de botez cu hortensie albastra si trandafiri (Tros) mici albi ideala pentru a multumi si cele mai pretentioase mamici.

Floarea de hortensie are nenumarati admiratori. Pentru cei mai multi dintre noi, hortensia reprezinta dragostea, recunostiinta si sinceritatea. Aceasta simbolistica se poate explica prin asocierea acestor atribute cu bogatiei petalelor ei, si cu forma sa plina si sferica.

In plus, trandafirii albi au semnificat respectul si modestia inca din perioada crestina medievala.In acea vreme, Fecioara Maria era adesea reprezentata ca un trandafir alb simbolizand puritatea.
Prin alegerea unei combinatii de hortensie cu trandafiri veti avea cu siguranta o lumanare de botez care sa adauge eleganta si rafinament evenimentului!

Reclame