Prin taina botezului, copilul este crestinat. Asa ca evident ca botezurile devin evenimentele noastre de suflet. Cum cea mai importantă parte a botezului este cea de la biserică, nu uita de elementul cheie al ceremonie: lumanarea de botez.
Lumânări decorate cu flori naturale armonios aranjate care se pot păstra mult timp de la eveniment sunt, in genere lumanarile ce cotin trandafiri sau orhidee, cum este si cazul lumanarii de fata.

Compusa din orhidee ce reprezinta aspiratia interioara spre rafinament, bunatate si romantism,aceasta lumanare va da un aer deosebit evenimentului. Datorita frumusetii neobisnuite si a parfumului imbatator al orhideelor, in America centrala si de sud aceasta era cunoscuta sub denumirea de „orhideea de vanilie”, din care se facea o bautura energizanta la care se adauga cacao. Pe seama acestei bauturi miraculoase s-a pus rezistenta fizica uimitoare de care au dat dovada razboinicii incasi in lupta cu colonistii europeni.
De asemenea, trandafirii de culoarea piersicii pot fi mesagerii unei game largi de sentimente, de la simpatie pana la recunostinta si completeaza aceasta lumanare intr-un mod deosebit.

Lumanarile pe care vi le oferim au o compozitie speciala care le permite acestora sa nu se ingalbeneasca, sa nu scoata fum si sa arda cu o flacara moderata, fapt ce le face ideale pentru a fi aprinse in biserica.

Reclame